UTBILDNINGAR

VILL DU UTBILDA DIG INOM KOST?


IMPROVE NUTRITION by Kristina Andersson

Jag har utbildat kostrådgivare och personliga tränare i kost sedan 2005 först via Pauluns Näringscenter och sen via The Academy där jag även var ämnesområdesansvarig för kosten. Sedan 2020 är jag helt frilans även inom denna bit och levererar kostutbildningar under mitt eget varumärke Improve Nutrition by Kristina Andersson. Idagsläget levererar jag och Improve Nutrition by Kristina Andersson kostföreläsningarna till Human Performance PT utbildning. 


Jag älskar att få möjlighet att lära ut hur vår fantastiska kropp fungerar och hur maten vi äter påverkar så väl mående som hälsa. Att få se hur det glittrar till i elevernas ögon när poletten trillar ner och det som för några sekunder sedan kändes klurigt äntligen blir logiskt. 


Det skrivs och pratas så mycket om detta område idag och allt är tyvärr inte helt sant. För att kunna vara källkristisk och sålla myter och tankevurpor från verklig fakta behövs en hel del kunskap. För dig som är intresserad av kost, som kanske jobbar med angränsande områden eller helt enkelt bara vill få mer på fötterna rekommernderar jag dig varmt att gå någon form av grundläggande utbildning. Utan grund är det oerhärt lätt att fängslas av fascinerande förklaringar som duktiga retoriker för fram. 


DIGITAL UTBILDNINGGRUNDLÄGGANDE KOST & NÄRINGSLÄRA

- GÅ NÄR OCH VAR DU VILL!Den första produkten från Improve Nutrition by Kristina Andersson är en helt digital kurs i grundläggande kost och näringslära. Denna görs i sammarbete med Improve Educations som sedan tidigare har väldigt välremonerade digitala utbildningar inom anatomi, fysiologi och träningslära och är underleverantör till flera tränarutbildningar.


Syftet med utbildningen är att ge en grundläggande kunskap och förståelse för området kost och näringslära. Du kan se det som allmänbildning inom området och passar ypperligt för dig som behöver uppdatera dina kunskaper, bredda dina kunskaper eller helt enkelt lära dig från början. Kanske som ett första steg mot att bli kostrådgivare.