UTBILDNINGAR

VILL DU UTBILDA DIG INOM KOST?IMPROVE NUTRITION by Kristina Andersson

Jag har utbildat kostrådgivare och personliga tränare i kost sedan 2005 först via Pauluns Näringscenter och sen via The Academy där jag även var ämnesområdesansvarig för kosten. Sedan 2020 är jag helt frilans även inom denna bit och levererar kostutbildningar under mitt eget varumärke Improve Nutrition by Kristina Andersson. Dels som underleverantör, dels i egen regi i samarbete med Improve Educations som sedan tidigare har välremonerade digitala utbildningar inom anatomi, fysiologi och träningslära och är underleverantör till flera tränarutbildningar.


Jag älskar att få möjlighet att lära ut hur vår fantastiska kropp fungerar och hur maten vi äter påverkar så väl mående som hälsa. Att få se hur det glittrar till i elevernas ögon när poletten trillar ner och det som för några sekunder sedan kändes klurigt äntligen blir logiskt - det är magi! 


GRUNDERNA I

KOST & NÄRINGSLÄRA

DIGITAL UTBILDNING - ONDEMANDEn utbildning som ger dig grundläggande kunskap och förståelse för området kost och näringslära. Utbildningen passar ypperligt för dig som behöver uppdatera dina kunskaper, bredda dina kunskaper eller helt enkelt ta ett första steg in i kostens underbara värld. Jag vill egentligen kalla det allmänbildning i kost och näringslära.

Kanske är det ditt första steg mot att bli kostrådgivare. 


LIC.

KOSTRÅDGIVARE

 DIGITAL UTBILDNING - LIVE
För att kunna hjälpa andra och titulera sig kostrådgivare behöver man dels fördjupad kunskp, dels förmågan att kommunicera kunskapen, analysera kostdagböcker, identifiera utmaningar och skapa upplägg som stämmer med just det din klient behöver hjälp med.