COACHING

BEHÖVER DU HJÄLP MED KOSTEN?


- PERSONLIG KOSTRÅDGIVNING, ONLINECOACHING ELLER

EN DIGITAL KURS SOM FÅR DIG PÅ BANAN?

GÅTT VILSE I  KOSTDJUNGELN?


- BEHÖVER DU HJÄLP ATT REDA UT VAD OCH HUR DU SKA ÄTA?


Jag har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner att få rätt på sin kost, oavsett om det handlar om viktnedgång, viktuppgång, bättre träningsresultat, att anpassa kosten efter någon speciell sjukdom eller omständighet eller helt enkelt "bara" få till det där hälsosamma förhållningssättet till maten. 


Det är viktigt att hitta sitt sätt, både vad gäller hur man ska äta för att må bra men också hur man ska ta till sin informationen och göra förädringen, därför erbjuder jag även olika lösningar för detta:

ONLINEKURS


Basera på all min erfarenhet av att ha hjälpt tusentals personer med kost- och beteendeförändring har jag skapat en helt digital kurs som du tar dig igenom på egen hand. Syftet är att med du ska få alla de verktyg du behöver för att göra en beteendeförädning och hitta hållbart hälsosamma kostvarnor för just dig, i just ditt liv. 

KOSTRÅDGIVNING


Behöver du mer personlig hjälp och stöttning med kosten och ditt ätbeteende? Då erbjuder jag personlig rådgivning och kostcoaching.


PIGGARE & MER ENERGISK!


"Jag mår bra och känner mig piggare och mer energisk. Jag tänker klarare. Skillnaden är att jag äter mig mätt på riktig mat. Smygätandet och impulsätandet har ebbat ut.


Att få må så här mycket bättre av att ÄTA rätt saker och bli mätt är en enormt härlig känsla. Är förundrad och pirrande glad. Kan man må så gott efter bara 4 dagars förändring?!
Annette

- onlinecoaching kund

- 7 KG PÅ 6 VECKOR!


“För 6 veckor sedan vägde jag 121,1 kg och idag 114,3. Jag känner stor skillnad och är glad att detta är möjligt utan att tänka diet utan livsstilsföränding! Tack!”ULRIKA

- onlinekurs Kasta ut vågen!

TANKESTÄLLARE

DELUX!


"Tack vare dig har jag lärt mig att tänka och välja mina tillfällen. Meningen ”plocka ut de insatser som ger mest effekt till minst uppoffring” är mitt nya mantra.

Jag är väldigt förvånad över resultatet. Jag känner att jag äter som jag brukar, ändå minskar jag i storlek och vikt. Känner inte att jag försakat något speciellt. Jag äter ju massor av mat. Tänk att småätandet kan blir så mycket kalorier! Tankeställare delux!"
LISELOTTE

- onlinekurs Kasta ut vågen!