onlineföreläsning

FÖRELÄSNING ON DEMAND


SPECIALPRODUCERAD FÖRELÄSNING SOM DU KAN SE NÄR DU VILL!


ONLINEFÖRELÄSNING

HÄLSOSAMMA KOSTVANOR

- FRÅN TEORI TILL HANDLING


Maten är fantastisk. Genom vårt val av mat kan vi påverka vår kropp och dess funktion på det mest fascinerande sätt. Att bry sig om vad man äter handlar inte bara om att vara smal eller tjock utan kan vara skillnaden mellan frisk - sjuk, stark - svag, pigg- trött, glad - deppig.


Kunskapen om detta är idag väl spridd men tyvärr är myter och missförstånd lika utbrett. Under denna förinspelade specialdesignade föreläsning går vi igenom vad hälsosamma kostvanor egentligen är. Vi reder ut vilka insatser som är viktigast när vi sätter hälsan i fokus. Om socker verkligen är ett gift? Om tillsatser behöver undvikas till varje pris? Vem som egentligen har nytta av lite mer protein i sin kost och en rad andra dagsaktuella ämnen.

 

Kunskap är viktigt men ska den göra någon nytta för din hälsa krävs handling! Så hur skapar man då hälsosamma kostvanor som faktiskt håller i längden?

TILL FÖRETAGET? 


Vill du erbjuda den till ditt företag/förening så kontaka mig på info@kristinaandersson.se så fixar vi ett paketerbjudande till alla anställda! 
 
Är du privatperson så klicka på länken så kommer du till  föreläsningen.