KASTA UT VÅGEN

Digital viktminskningskurs


Vägen till hållbart hälsosam livsstil och ett skönare du!Är du trött på dieter och quick-fix som inte håller i längden? Trött på att sätta livet på paus med förbud, avhållsamhet och måsten för att en dag kunna njuta av en lägre siffra på vågen? Längtar du efter att hitta hållbart hälsosamma vanor som du mår bra av på riktigt? Bryta destruktiva mönster. Bli kvitt sötsug? Få en skönare känsla i kroppen, jämnare energi och mer ork?


Då är Kasta ut vågen - skapa din succédiet något för dig. I den här onlinekursen skapar vi tillsammans DIN succédiet som ger dig det resultat DU längtar efter med det liv DU vill leva!

"Kasta ut vågen - skapa din succédiet" är en viktminskningskurs där vi jobbar med kosten så väl som med beteende och tankar. Du får lära dig allt du behöver om kost, hälsa och viktminskning samtidigt som du får värdefulla verktyg och knep som hjälper dig på din resa mot ditt mål. 


Onlinekursen sträcker sig över fyra veckor. Resultat på och i kroppen kan komma snabbt men beteendeförändringen i knoppen tar tid - därför får du hjälp och stöttning i ytterligare åtta veckor. Allt för att du ska nå och behålla den där skönare versionen av dig!

Välkommen på en resa mot ett lättare, piggare och hälsosammare liv!

DETTA FÅR DU


✓ 45 avsnitt uppdelade på 4 block och 4 veckor. 

✓ 17 filmer där Kristina förklarar och inspirerar.

✓ Massor med fakta om kost, viktminskning och            hälsa.

✓ 70 näringsberäknade recept.

✓ Mängdlistor för att kunna skapa egna recept.

✓ Övningar för att sätta mål, skapa din succédiet           och få den hållbar. 

✓ Massor av pepp, inspiration och vägledning.